Menu

Eazzy Sleep Melatonine

WAT IS VOOR MIJ DE MEEST GESCHIKTE DOSERING MELATONINE?

Wanneer melatonine voor de eerste wordt gebruikt, adviseren wij om een tablet van 1 mg te gebruiken. Verschillende doseringen kunnen op deze manier uitgeprobeerd worden. Begin met 2 tabletten, verhoog de volgende dag naar 3 tabletten en ga zo door tot de juiste dosering is bereikt. Werken 4 tabletten van 1 mg voor jou het beste? Bij de volgende aanschaf van Eazzysleep kan dan melatonine 4 mg worden besteld.

Welke dosering Melatonine heb ik nodig
Om erachter te komen welke dosering Melatonine voor jou het beste werkt, adviseren wij om de eerste keer 1 tablet van 1mg te gebruiken. Gebruik de tweede keer, 2 tabletten van 2 mg en ga zo door tot je een dosering hebt die voor jou het best werkt. Werken 5 tabletten van 5 mg het beste? Bestel dan de volgende keer een Melatonine van 5mg enzovoorts.

Om dit goed te kunnen testen hebben we hier speciaal een probeer verpakking voor ontwikkeld. Deze bevat 30 tabletten van 1 mg. Daarnaast ontvang je bij bestelling van de probeerverpakking een gratis slaapadvies protocol met allerlei tips een voor een goede slaap!

BESTEL probeerverpakking Melatonine.