Menu

Eazzy Sleep Melatonine

Hoe gebruik ik Melatonine

Neem melatonine een uur tot een half uur voor het slapen gaan in. Een melatonine supplement kan het beste als zuig- of kauwtablet worden ingenomen. De variant time-released dient altijd in zijn geheel te worden doorgeslikt.

Verschil melatonine en melatonine Time Released

Eazzysleep biedt de keuze uit twee varianten melatonine supplementen: Melatonine Regular en Melatonine Time-Released. Het verschil tussen beide varianten is dat melatonine snel wordt opgenomen door het lichaam waardoor het bijdraagt aan een kortere inslaaptijd, terwijl Melatonine Time-Released gedurende de gehele nacht aan het lichaam wordt afgegeven. Melatonine kan het beste als zuig- of kauwtablet ingenomen worden terwijl Melatonine Time-Released altijd moet worden doorgeslikt (om gedurende de gehele nacht afgegeven te worden).

 

Best verkochte Melatonine Producten

{{ p.name }}

{{ p.price | currency }}

Onafhankelijk slaapadvies

Bij Eazzysleep geloven wij dat als mensen goed slapen en lichaam en geest voldoende rust krijgen, ze gezonder en vitaler blijven. Irma van Dijk, orthomoleculair therapeut, geeft gratis en onafhankelijk slaapadvies. Heb je 's nachts lichamelijke klachten of problemen, hinderen deze en wil je hier iets aan doen? Stel dan je vraag aan Irma over slaapadvies.


Gebruik Eazzysleep melatonine bij Verre Reizen & Jetlag

Bij verre reizen door verschillende tijdzones raakt de biologische klok ontregeld, hierdoor kan een jetlag ontstaan. Een jetlag is een verstoring van het slaap-waakritme, je kunt dan vermoeidheid, verminderde energie en concentratieverlies ervaren door jetlag.

Het lichaam heeft dan tijd nodig om zich aan te passen aan het tijdsverschil. Dit is ook het geval bij het werken in ploegendiensten. Het lichaam is dan actief op een tijd dat het eigenlijk zou moeten rusten. Een melatonine supplement kan helpen de subjectieve gevoelens van een jetlag te verlichten (vanaf 0,3 mg) wanneer het kort voor het slapen gaan wordt ingenomen. Wil je meer weten hierover? Dat lees je op onze pagina: 'melatonine en jetlag'.

 

Meer informatie over Melatonine