Menu

Eazzy Sleep Melatonine

{{::cat.displayName}}

 

Advies nodig bij het kiezen van de dosering?

{{::cat.displayName}}


Melatonine regelt het dag nachtritme en maakt de mens slaperig. De Eazzysleep Regular melatonine zijn zuigtabletten. Dit zorgt voor een snelle afgifte van melatonine. Het helpt je om sneller in slaap te vallen. Deze variant is tevens geschikt om de ervaringen van een jetlag te verlichten.


Wil je dat de melatonine geleidelijke gedurende de nacht aan het lichaam wordt afgegeven? Dan kun je het beste Eazzysleep melatonine Time Released kopen. Melatonine helpt bij het bevorderen van de slaapbereidheid. De speciale formule zorgt dat de tablet niet direct uiteenvalt. Hierdoor hebben de melatonine-tabletjes een vertraagde werking.


De Eazzysleep duopacks zijn de ideale combinatie voor snelle en geleidelijke afgifte van melatonine. De Eazzysleep Regular heeft een snelle afgifte. De Time Released heeft door haar speciale formule een geleidelijke afgifte.

Bevat per zuigtablet 5 mb zuivere en extra goed opneembare CBD en 5mg melatonine.


Melatonine bij kinderen en volwassenen zorgt voor een verkorte tijd voor inslapen. Eazzysleep heeft melatonine voor kinderen: 0,25 miligram. Doordat de melatonine zuigtabletten zijn, wordt het gemakkelijk in het lichaam opgenomen. Hierdoor treedt de werking sneller in. Deze tabletten mogen ook fijngekauwd worden waardoor ze makkelijk door kinderen in te nemen zijn. Overleg altijd met een arts welke melatonine en welke dosering geschikt is voor jouw kind.Bestel nu gemakkeljk en snel Melatonine met extra voordeel


Hoogwaardige voedingssupplementen die ondersteuning bieden aan het verkrijgen van een fitter en vitaler lichaam.

Volg ons op Facebook