Menu

Eazzy Sleep Melatonine

De 4 meest gestelde vragen over melatonine zuigtabletten

 

melatonine zuigtabletten

Regelmatig ontvangt onze slaapadviseur vragen over de melatonine zuigtabletten. Hieronder staan de vier meest gestelde vragen.

Waarom is Eazzysleep melatonine een zuigtablet?

Eazzysleep regular melatonine is een zuigtablet omdat deze vorm van tabletten het snelste in het lichaam wordt opgenomen. Door de snelle opname van de melatonine in het bloed, biedt het direct hulp bij in slaap vallen. De time released melatonine is geen zuigtablet en kan doorgeslikt worden.

Mag ik de zuigtablet ook doorslikken?

Ja, dat mag. Echter duurt het langer voordat de melatonine haar werk gaat doen. Daarom is het advies om ze onder je tong te leggen en op die manier op te laten lossen.

Best verkochte Producten

{{ p.name }}

{{ p.price | currency }}

Heeft Eazzysleep ook melatonine die geen zuigtablet is?

Ja, die hebben we. Dit zijn de Time Released melatonine tabletten. Deze dienen in zijn geheel en met water ingenomen te worden. Door de speciale formule duurt het langer totdat de melatonine in het lichaam opgenomen wordt. Er is daarom sprake van een geleidelijk afgifte. De melatonine gaat enkele uren na inname haar werk doen.

Mag ik de tabletten ook handmatig halveren?

De melatonine regular mag gehalveerd worden. De werking van de time released variant verminderd als de tablet gebroken wordt. Daarom is het beter dit niet te doen.

Ons advies is de melatonine te gebruiken in de dosering welke het beste bij jou past. Eventueel door een combinatie te maken van twee kleinere doseringen. Eazzysleep heeft melatonine in de volgende dosering:

Eazzysleep melatonine regular: 5 mg4 mg3 mg2 mg1,5 mg1 mg - 0,3 mg0,1 mg

Eazzysleep melatonine time released: 5 mg4 mg3 mg2 mg1,5 mg1 mg

Eazzysleep melatonine voor kind: 0,25 mg


Meer informatie over Melatonine