Menu

Eazzy Sleep Melatonine

Over de producent van Eazzysleep

Eazzysleep is een merk van EHF Nutrition BV. en produceert voedingssupplementen geïnspireerd door de natuur en het menselijk lichaam.

Kwaliteit

Doordat onze voedingssupplementen in eigen beheer worden geproduceerd, kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen terwijl we de prijs laag kunnen houden. Onze klanten, maar ook wijzelf moeten erop kunnen vertrouwen dat de melatonine die wij produceren zuiver is en in de juiste dosering wordt geproduceerd zonder verontreinigingen. De productie vindt daarom plaats volgens HACCP normen en in een hygiënische ruimte. Verder wordt er ter controle regelmatig via een gecertificeerd laboratorium gekeken naar de kwaliteit van onze eindproducten.

NPN Branchevereniging

Daarnaast is EHF Nutrition, het bedrijf achter melatonine.nl, aangesloten bij de NPN (Natuur Producten Nederland). Als branchevereniging voor gezondheidsproducten vertegenwoordigt de NPN bedrijven door de hele keten, van grondstofleverancier tot distributeur. De vereniging is in 1983 opgericht en met haar 90 vormen zij een actieve vereniging.

 

NPN logo

NPN zet zich ervoor in dat de consument kan beschikken over een verantwoord aanbod van veilige, werkzame voedingssupplementen, voorzien van adequate informatie. Heb je vragen of wilt je meer lezen over de NPN? Bezoek dan via de onderstaande knop de website van de NPN:

Naar website NPN