Menu

Eazzy Sleep Melatonine

Tips voor een betere nachtrust

Lees onze tips voor een betere nachtrust en begin aan een nieuw slaapritme. Vermijd laat op de avond blauwe schermen, matig eten en alcohol voor het slapen gaan en zorg voor een optimaal klimaat in de slaapkamer.


 1. Eet geen zware maaltijden na 20.00 uur 's avonds.
  Toch trek? Neem wat koolhydraten zoals een banaan.

 2. Drink niet te veel alcohol.
  Hoewel voor sommige mensen alcohol juist ontspannend en daardoor slaapbevorderend kan werken, belemmert het de diepe slaap.

 3. Dim de verlichting in de avond.
  Onderzoek laat zien dat lampen vaak veel te veel licht geven waardoor de lichaamseigen melatonine-productie niet goed op gang komt. Kaarslicht is een goed alternatief.

 4. Vermijd telefoon, tablet en smartwatch voor het slapen gaan.
  Hoe verleidelijk het ook is, vermijd telefoon, tablet en smartwatch een uur voor het slapen gaan. Schakel apparaten uit of leg deze buiten bereik. 

 5. Vermijd de computer voor het slapengaan.
  Probeer ook de televisie een uur voor het slapen uit te zetten en in plaats daarvan bijvoorbeeld wat te lezen.

 

Overige producten

Blijf je ondanks alle genoemde adviezen last houden van slapeloosheid? Melatonine kan dan een bijdrage leveren aan het opwekken van slaap. Wil je melatonine kopen? Bestel deze voedingssupplementen in onze webshop. Eazzysleep melatonine is tot wel 70% goedkoper dan apotheken en merken als Sleepzz, met de hoogste kwaliteit melatonine: 1. Zorg voor een koele, donkere slaapkamer.

  Het klimaat van de slaapkamer is van grote invloed op de nachtrust. Om goed te slapen is het belangrijk dat de kamer niet te warm is en er frisse lucht binnenkomt.

 2. Ga even uit bed wanneer de slaap moeilijk te vatten is.
  De verleiding is vaak groot om te blijven liggen, maar soms kan alleen even uit bed gaan al voldoende zijn om daarna makkelijker in slaap te vallen.

 3. Beweeg meer.
  Uit recentelijk wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat de hoeveelheid beweging overdag van grote invloed is op de kwaliteit van de slaap. Meer bewegen maakt inslapen makkelijker en verbetert de algehele kwaliteit van de slaap. Vier keer per week 20 minuten sporten is al voldoende om beter te slapen.

 4. Zorg voor rustpunten overdag.
  Stress en spanning kunnen de slaap 's nachts verstoren. Neem overdag voldoende rust om te voorkomen dat spanning gedurende de dag steeds groter wordt.

 5. Bereid je voor.
  Een avondritueel klinkt gek, maar dat is het niet. Zorg er voor dat je een uur voor je gaat slapen begint met activiteiten afbouwen, de lichten dimmen, het sluiten van de buitendeuren etc. Dit alles kan helpen om 's avonds gemakkelijker in slaap te vallen.


Hoe kies ik de juiste dosering?

Om te ontdekken welke Melatonine dosering bij jou het beste werkt, is ons advies om eerst 1 tablet van 1 milligram te proberen. Daarna 2 tabletten van 1 milligram enzovoorts. Op deze manier kom je erachter welke dosering Melatonine het beste voor jou werkt. Als je goed inslaapt en niet licht suffig wakker wordt, heb je de correcte dosering gevonden. Aangeraden wordt te starten met de Melatonine Regular, maar dit protocol kan ook uitgevoerd worden met de Melatonine Time Released versie.


Bestel Melatonine Regular 1 milligram

 

Best verkochte Melatonine Producten

{{ p.name }}

{{ p.price | currency }}