Menu

Eazzy Sleep Melatonine

Voor wie is melatonine geschikt

Melatonine (vanaf 1 mg) helpt bij het sneller in slaap vallen. Ook voor mensen die veel reizen of in ploegendiensten werken, kan het innemen van een melatonine supplement een nuttige aanvulling zijn doordat melatonine de subjectieve gevoelens van een jetlag kan verlichten (vanaf 0,3 mg).

Melatonine, een natuurlijke voedingsstof

Wetenschappers zijn er steeds meer van overtuigd dat het innemen van voldoende melatonine via de voeding belangrijk is. Zo bevat koffie 0,04 milligram per kopje. Dus 10 kopjes koffie leveren 0,4 mg melatonine. En grote eters die bijvoorbeeld 500 gram mais per dag eten, krijgen daardoor tot wel 1 milligram melatonine per dag binnen. Noten bevatten ook veel melatonine, pistachenoten kunnen tot wel 0,23 mg per gram bevatten. 100 gram gepelde pistachenoten kunnen zo dus 23 mg melatonine leveren. Het innemen van melatonine houdende voeding tijdens het avondeten of voor het slapen gaan, kan bijdragen aan de vermindering van de tijd die nodig is om in slaap te vallen.

Best verkochte Melatonine producten

{{ p.name }}

{{ p.price | currency }}

Melatonine en kinderen

Het gebruik van melatonine bij kinderen onder de 12 jaar wordt niet geadviseerd, zonder advies en begeleiding van een health professional.

Melatonine en zwangerschap

Het gebruik van melatonine bij zwangerschap wordt niet geadviseerd, zonder advies en begeleiding van een health professional.

Melatonine en borstvoeding

Het gebruik van melatonine bij borstvoeding wordt niet geadviseerd, zonder advies en begeleiding van een health professional.

Bestel Eazzysleep

Eazzysleep is verkrijgbaar is twee varianten; Melatonine Regular en Melatonine Time Released. Iedere
variant verschillende doseringen. Kijk op de productpagina voor de doseringen of bestel direct
in de webshop. 

 


Melatonine is een natuurlijke voedingsstof, geen geneesmiddel.
Heb je slaapproblemen, raadpleeg dan een arts of apotheker. Ook bij gebruik door kinderen en bij zwangerschap wordt aangeraden om te overleggen met een specialist. 

 

Meer informatie over Melatonine