Menu

Eazzy Sleep Melatonine
{{ p.name }}

Vitamine D3 25 mcg + zink 60 tabletten

Andere doseringen:
{{::prod.dosageText}}
{{::prod.dosageText}}
{{:: product.fromPrice | currency }} {{:: ( product.price ) | currency }} -{{:: product.discountProcent }} % Dit product is helaas uitverkocht.

{{:: (product.tablets && product.tablets * product.displayQuantity) || product.quantity | number }} tabletten {{:: product.subName }}   {{:: product.name }} {{:: product.displayQuantity }} x {{:: product.tablets }}  

Vitamine D3 25 mcg + zink

Vitamine C 1000 met bioflavonoïden. De bioflavonoïden zorgen voor een betere opname van de vitamine C. Verder bevat het bevat 1000 mg Vitamine C en. Deze Vitamine C 1ooo mg met bioflavonoïden is een krachtige ondersteuning voor je weerstand
  • Voor 4 maanden gebruik
  • Extra ondersteuning voor je weerstand
  • Hoog gedoseerd en goed opneembaar
60 tabletten

Fittergy Weerstandspakket

Je weerstand extra ondersteunen met Vitamine D3 25 mcg + zink? Bekijk nu het Fittergy Weerstandspakket voor extra ondersteuning.

Het Fittergy Weerstandspakket bevat de volgende supplementen:
Met het Weerstandspakket ben je 30% voordeliger uit.

 Dosering & Gebruik Vitamine D3 25 mcg + zink

1 tot 3 tabletten tijdens het ontbijt innemen. Aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar.

Samenstelling & Ingrediënten

Samenstelling:

Bevat per tablet: %RI*
Vitamine D3 (cholecalciferol)25 mcg500%
Zink (zinkcitraat)2 mg20%

*RI = Referentie Inname (voorheen ADH).

Ingrediënten:

Vulstof (MCC), zink, vitamine D3, anti-klontermiddelen (magnesiumstearaat, siliciumdioxide).

Meer informatie

Vitaminen en mineralen voedingssupplement. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.
Koel, droog, donker en buiten bereik van kinderen bewaren. Geproduceerd in Nederland.

 

Gerelateerde producten

 

{{ p.name }}

{{ p.price | currency }}

  TOT 70% GOEDKOPER DAN DROGIST EN MERKEN

  OP WERKDAGEN VOOR 15:00 BESTELD, DEZELFDE DAG VERSTUURD

  EIGEN PRODUCTIE IN NEDERLAND

Melatonine is een stof die van nature voorkomt in verschillende voedingsmiddelen, waaronder pistachenoten en walnoten. Volg je een optimaal voedingspatroon, dan krijg je gemiddeld 5 milligram melatonine per dag binnen. Is het ondanks een gezond en divers voedingspatroon nog steeds moeilijk om de slaap te vatten? Dan kan melatonine als voedingssupplement een goede aanvulling zijn om sneller in slaap te vallen of te gebruiken bij jet-lag. Gebruik dit product niet gedurende een aaneengesloten periode langer dan 3 weken. Dit voedingssupplement is geen vervanging van geneesmiddelen.